Закрыть
|← Старое Новое →|

....

Виходить Юля з СекПрезу, а її на виході зустрічає натовп журналістів.
Журналісти: -Чи помиритесь Ви коли-небуть з Банковою?
Юля(роздратовано): - Та хіба ж з ними помиришся.
Журналісти: - Невже все так погано?
Юля: - От наприклад, тіки шо заходжу я до Балоги і кажу йому: "Витя, давай забудемо все погане, станемо знову помаранчевими, будемо друзями, знову разом як у старі добрі часи"
Журналісти: - І шо?
Юля: - А він дивиться на мене з під лоба скаженим поглядом, потім дістає з під столу бензопилу і каже: "Зараз я тебе примирю, жидовська пика". Потім вмикає бензопилу і до мене.
Журналісти: - І шо?!
Юля: - Я тікать від нього.Біжу по коридору, кричу: "Рятуйте!Скажений маньяк вбиває!", а він біжіть за мною і горланить на весь секрітаріат:"На дошки розпиляю!!!Бугага!!!"
Журналісти: - І шо?!
Юля: - Забігаю по сходах на останній поверх, біжу по коридору, смикаю всі двері, а вони зачинені. А Балога за мною майже доганяє. Я добігаю до кінця коридору, там останні двері "Жіночий туалет". Я туди, замикаюсь на ключ. Далі забігаю в п'яту кабінку і теж на ключ і сижу тихесенько-тихесенько.
Журналісти: - І шо?!
Юля: - А Балога кричить:"Від Балоги ніхто не втече!!!Бугага!!!" Потім двері в туалет бензопилою - вжик-вжик. Заходить до туалету і горланить: "Від Балоги не сховаєшся!" Бензопилою першу кабінку вщент: вжик-вжик. Потім другу, третю, четверту і п'яту, де я сховалась. Стоїть наді мною з бензопилою і каже: "Все!Кінець тобі, москальська шльондра!"
Журналісти, затаївши подих майже шепотом: - І шо?
Юля зі сльозами на очах, тремтячим голосом: - Та шо шо! На куски!
Журналісти одночасно видихаючи: -Який жах!
Юля: - угу.
 Голосов: 14 Просм.: 2593 Комментариев: 0
Категория:   Разное
Автор:  Зося_Квітнева11 декабря´08 16:43
 Вернуться наверх
Комментариев (0)
Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, непосредственно или косвенно имеющих отношение к данной новости. Пользователи, которые нарушают эти правила грубо или систематически, будут заблокированы.
Полная версия правил
Осталось 350 символов
Если вы не видите картинку с контрольными символами, это означает, что в вашем браузере отключена поддержка графики. Включите ее и перегрузите страницу.
Реклама
Мы в соцсетях
Реклама
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее здесь