Закрыть
|← Старое Новое →|

Дідусева Казочка

Внучку, внучку! Відірвися. Що це ти слухаєш? Убили негра? Ну й на здоров`я. Так йому й треба, чурці поганому. Відірвися! Послухай дідуся! Хто старий дурень? Я старий дурень? Не груби дідусю! Хто склероз? Я склероз? Та я Леніна пам`ятаю! Як тепер бачу - стоїть із витягнутою рукою. Та ні, не жебракує, з нього пам`ятик у той час ліпили. Добре, сідай і не дражни дідуся. Не відмажешся, розкажу казочку - на ніч корисно, ну то й що, що день! Вдень почну - а ввечері закінчу.
Так-от. Жив собі цар... Це іншого розстріляли, а це хороший був цар. Ні, не забугорний - наш цар. Ні, не Путін! Інший цар. Казковий. Не дратуй дідуся! І було в царя три сини - здібний був цар. Як, де цариця? Не було цариці! А діти звідки? Який ти допитливий, внучку! Ну, поїхала геть цариця, до Воронежа. Не відволікай! Бо забуду.
Так-от, було в царя три сини: старший - розумний, середній - дурень-дурнем, а молодшого на вокзалі загубили. Вирішив цар своїх синів одружити. Чому вони без царя не могли? Ну не знаю. Та не було у них проблем, та не голубі вони. Сиділи у царя на шиї, як ти у дідуся. Так-от, вирішив їх цар одружити і відправив їх... Ні, не туди. І не... Куди? Почекай, я запишу. Де ти таке чув? Коли тьотя Свєта борщ на кішку опустила? Дивно, що кішка нічого не сказала...
Ну, так-от. І пішов старий на риболовлю. Які сини?! Про синів розповідав? Бог з ними, захворіли свинкою і померли. Давай інше. Жили собі дід і баба. На що жили? На пенсію жили. Не буває? Це у нас не буває, а в казках буває. Жили вони жили, а дітей у них не було. Як-як? Віагра? А що це? Допомагає? Чекай, запишу. Так-от. Не перебивай дідуся. Про що це я? Ага. І бігла мишка-норушка... Нічого не порушувала, ні, не на червоне світло. Вона в норі жила - квартира така, трохи більша за нашу. Так от, бігла, хвостиком махнула. Та не на шухері стояла. Просто так махнула. Так-от, вкусила царівна яблучко - і в кришталеву труну лягла. Хто чорнуху розповідає? Дідусь чорнуху розповідає? Казка це така, дитяча. Вкусила яблучко - і відразу в труну. Ні, не радіаційне яблуко було! Зачароване. Що таке "зачароване"? Ну, ніби радіаційне. Так-от, лежить вона в кришталевій труні. Чому кришталевій? Не знаю. Батько у неї на кришталевій фабриці працював. Лежить вона в труні, а царевич Єнісей, ну Єнісей - прізвище таке. Ні, не єврей - то Моісей.
Так-от. Пливе значить Одіссей на човні, зайців уже повен човен набрав, а зайці лізуть і лізуть. Уже й собаці місця не залишилося. Тьху! Який Одіссей? Які зайці? Я ж про царівну розповідав. Так-от, слухай. Ось він, ось він, ось летить добрий доктор. Ні, не Албан - Айболить. Чому летить? Не знаю, парашут, напевно, не відкрився. Не дратуй дідуся Так-от. Бідний лікар Айболить ставить і ставить їм... Ні, не клізму - це добрий лікар. І ставить, і ставить їм градусник. І всім по черзі дає... Ні, не по потилиці дає, а шоколадку. Не чіпляйся до дідуся. Нема у дідуся шоколадки. Дідусь ще пенсію не отримав за 1912 рік. Усе, внучку, втомив ти дідуся. А я кажу, нема в мене шоколадки. Дивися, тамагочі їсти хоче! Все, вже не хоче. Іди, поховай поряд із негром. А я піду Олександровичу про віагру розповім.
 Голосов: 18 Просм.: 3162 Комментариев: 0
Категория:   Разное
Автор:  Nola_ira1 декабря´09 13:45
 Вернуться наверх
Комментариев (0)
Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, непосредственно или косвенно имеющих отношение к данной новости. Пользователи, которые нарушают эти правила грубо или систематически, будут заблокированы.
Полная версия правил
Осталось 350 символов
Если вы не видите картинку с контрольными символами, это означает, что в вашем браузере отключена поддержка графики. Включите ее и перегрузите страницу.
Реклама
Мы в соцсетях
Реклама
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее здесь