Закрыть
|← Старое Новое →|

Ідея

Я давно вже плекав цю ідею любові. Всебічної любові до всіх і до всього. І саме головне вона має право на існування - ця ідея. Серед безлічі злоби і самолюбства, злодіянь і руйнувань. Ідея Любові має право на існування. І знаю, що рай тут не збудуєш, і знаю , що поняття раю у кожного далеко різне, та все ж таки - якщо люди збудували модель ненависті до всього чужого окрім свого мабуть можливо збудувати таку модель де буде бодай небайдужість до інших, до людей, тварин, рослин, неба, життя, квітів.
І хай ці мрії розіб'ють ущент страшні будні у яких треба працювати і працювати, бігати, рухатись, сидіти, красти, дурити аби купити час який ітак є твій на відпочинок який завжди для тебе ітак доступний. Хай ці мрії розбивають та все ж - я бачу у кожному частинку втоми, велику частинку втоми від боротьби з думками про забуття і про те, що прийде СМЕРТЬ. Рано чи пізно, сьогодні завтра чи у старості - будь коли.
І всі біжать і біжать від неї. Усі заповняють своє життя хто чим хоче. Хто грошима, хто жалем, хто сексом, хто їжею і питтям, хто релігіями, хто езотерикою... У кожного своя зброя із осмисленням СМЕРТІ. Осмисленням значення Я УМРУ. І біжимо ми всі у нікуди і будуємо свої моделі світу зливаючи усі малі у більшу єдину ідею, яка є дійсна для нас усіх.
І де та програлина, чи де та вина такої ідеї уже і ніхто не розбере. Але все ж таки. Я так хочу застати модель нового світу, тут на ЗЕМЛІ. Не десь там хтозна де, а тут поруч. У твоїх очах ЛЮДИНО! У твоїх ОЧАХ!
 Голосов: 10 Просм.: 1662 Комментариев: 6
Категория:   Разное
Теги: разное, модель
Автор:  format-a18 ноября´10 17:35
 Вернуться наверх
Комментариев (6)
Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, непосредственно или косвенно имеющих отношение к данной новости. Пользователи, которые нарушают эти правила грубо или систематически, будут заблокированы.
Полная версия правил
Осталось 350 символов
Если вы не видите картинку с контрольными символами, это означает, что в вашем браузере отключена поддержка графики. Включите ее и перегрузите страницу.
Отсортировать по дате Вниз
SergioS    26.11.2010, 14:27
Оценка:  +1
SergioS
Прикольная "история". Видно автору пофиг, в какой категории...
Смерть_свидомым    23.11.2010, 17:41
Оценка:  +1
Смерть_свидомым
пиши на нормальном языке
Shaab    17.12.2010, 17:01
Оценка:  -1
Shaab
Тобто, англійською. А то виходить: "От така була біда в моєї корови - мала, бідна, язика, та не знала мови.
Смерть_свидомым    17.12.2010, 19:18
Оценка:  +1
Смерть_свидомым
заебала пропаганда этой дебильной мовы
Shaab    20.12.2010, 11:51
Оценка:  -1
Shaab
Англійської? Ні про яку іншу я не говорив.
А от у таких, як ти, нездатних нормально вивчити бодай одну мову, хоча б ту ж таки російську, будь-який натяк на мову іншу викликає нервові зриви.
Не хочеш (не можеш, не вмієш, не здатен) - то не читай, тебе ніхто не заставляє. А іншим настрій не псуй.
Смерть_свидомым    20.12.2010, 18:37
Оценка:  0
Смерть_свидомым
вообще то я о анекдоте: "От така була біда в моєї корови - мала, бідна, язика, та не знала мови". Это пропаганда хохляцкой мовы
Реклама
Мы в соцсетях
Реклама
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее здесь