Закрыть
|← Старое Новое →|

Одного разу гу Париду

Колись товариш який довшим часом жив у Франції розповів таку історію.
Каже, що сталося з ним, може й прибріхує, але розмова не про моральні якості героя, а про події, що з ним (знову ж таки з його слів) сталися.
Був це кінець 90-х, і «наших», маються на увазі російсько та україномовні, в Парижі було ще ну зовсім не багато. За деякий час всі звикли вільно спілкуватись між собою вголос, а не пошепки, все одно ж ніхто з сторонніх не розуміє.
Одного разу після трудових буднів хлопці в одному з Паризьких генделиків посьорбують пиво біля бар-стійки. В прочинені двері, як в гарних рекламних роликах чи фільмах, впливає кошачою ходою дівчина. Широкополий капелюх, високі каблуки, маленька чорна сукня ідеально облягаючи розкішне тіло і т.д. Він і по цей день її описуючи починає водити руками в повітрі виписуючи контури тендітної гітари і жадібно хапати повітря легенями вилупивши очі. Одним словом жінка-сон...
Дівчина без поспіху підходить до стійки, елегантно сідає на високий стілець, кладе сумочку чекає доки приймуть замовлення. І в цей час мій товариш, голосно, за звичкою, без задньої думки говорить товаришам: « От би її ноги та мені на плечі!». Хлопці звісно ж завели своє голосне ГА-ГА-ГА. І коли га-га-га стихло, дівчина, повільно і граційно повертає свій витвір мистецтва, що анатоми іменують шиєю видає чистою і щирою українською: « І сцяла б поки не захлиснувся б!». Наступна порція ГА-ГА-ГА, чекала вже на товариша…
 Голосов: 9 Просм.: 1227 Комментариев: 1
Категория:   Мужчины и женщины
Теги: мужчины и женщины
Автор:  H@rcos7 июля´11 17:33
 Вернуться наверх
Комментариев (1)
Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, непосредственно или косвенно имеющих отношение к данной новости. Пользователи, которые нарушают эти правила грубо или систематически, будут заблокированы.
Полная версия правил
Осталось 350 символов
Если вы не видите картинку с контрольными символами, это означает, что в вашем браузере отключена поддержка графики. Включите ее и перегрузите страницу.
гость  (аноним)  21.08.2011, 10:35
Оценка:  +1
гость
Отвратительный каклосрач.
Реклама
Мы в соцсетях
Реклама
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее здесь