Закрыть
|← Старое

Про " открытые реестры "

Як вам подобається ? Було подано запит до Державному реєстру речових прав на нерухоме майно стосовно будинку проспект Перемоги 61 і отримано довідку про будинок проспект Перемоги 61/2 , на запит чому номер будинку не відповідає вказаному надано наступну відповідь :

"При наявності в номері будинку чи квартири літери при пошуку немає значення велику чи малу літеру Ви зазначаєте в номері. Якщо нумерація йде через «/» або «-», наприклад: <будинок 1/10> то в Інформаційній довідці будуть відображатись записи по вказаній адресі з номерами будинку: <«1/10», «10/1», «1-10», «10-1», «1», «10»>."

Зауважимо, що на сайті Підприємства розміщені «Правила пошуку інформації в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно» та відеоінструкція «Порядок отримання інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно» – за посиланням: http://www.nais.gov.ua/method в рубриці <Методичні рекомендації> в блоці <Кабінет електронних сервісів>, у яких надано стислі роз'яснення щодо існуючих принципів пошуку інформації при формуванні інформаційних довідок з Державного реєстру прав та відповіді на часто запитувані питання користувачів.

З повагою ДП "НАІС"

А тепер порахуйте скільки однакових довідок на одну і ту саму адресу може видати дана система користуючись тим що замовник довідки не знає її змісту до моменту оплати , і віповідно скільки грошей здерти за одну і ту саму інформацію , а це вже шахрайство ! Лише по вказаному будинку дана система видає довіку мінімум по трьох варіантах введення адреси , ще один косяк полягає в тому пошук працює не за адресою яка вказана в реєстрі , а за тою адресою ( часто помилковою , або не повною) за якою обїєкт був зареєстрований вперше в паперовому форматі, тобто якщо наприклад в данному будинку є квартира 36 яку було початково було зареєстровано в будинку проспект Перемоги 61 , то незважаючи на те що при єлектронній реєстрації данну помилку було виправлено на будинок проспект Перемоги 61/2, система все одно знаходить цю квартиру лише в будинку проспект Перемоги 61 , якого взагалі ні на одній карті немає .
 Голосов: 6 Просм.: 981 Комментариев: 0
Категория:   Разное
Теги: разное, открытие, правда
Автор:  страхшоссе28 марта´17 1:53
 Вернуться наверх
Комментариев (0)
Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, непосредственно или косвенно имеющих отношение к данной новости. Пользователи, которые нарушают эти правила грубо или систематически, будут заблокированы.
Полная версия правил
Осталось 350 символов
Если вы не видите картинку с контрольными символами, это означает, что в вашем браузере отключена поддержка графики. Включите ее и перегрузите страницу.
Реклама
Мы в соцсетях
Реклама
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее здесь