Закрыть
|← Старое Новое →|

Звернення

Звернення
В зв’язку з ситуацією що склалася на ринку необробленої деревини вимагаємо відмінити аукціон з продажу необробленої деревини Київською універсальною біржею , що буде проведений о 8 годині, 27 грудня 2006 року за адресою: м. Київ, вул. Госпітальна, 4, в приміщенні Кіноконцертного залу ЗАТ “Президент-готелю “Київський” (Конгрес-хол), а також припинити дію Наказу № 264 Державного комітету лісового господарства від 30.11.2006 «Щодо вдосконалення механізмів продажу необробленої деревини» .
Вимагаємо повернути умови продажу і купівлі необробленої деревини що існували протягом 2006 року, так як умови продажу були організовані демократично, прозоро і без обмежень і попередніх умов яких не можливо було виконати.
Вимагаємо відновити дію Наказу Державного комітету лісового господарства України від 19 вересня 2005 року №418 "Про механізми продажу необробленої деревини", зареєстрований в Міністерстві юстиції України 16 грудня 2005 року за №1519/11799.
Ми вважаємо що нинішні умови купівлі необробленої деревини є дискримінаційними до малого і середнього бізнесу і створюють передумови, що мають корупційний характер.
Звертаємо увагу Антимонопольного комітету України на недопустимість таких дій, так як це приведе до монополізації на ринку необробленої деревини і в кінцевому результаті знищення малого та середнього переробника необробленої деревини, та не прогнозованого і несправедливого підвищення цін на необроблену деревину, що в кінцевому результаті вплине на неможливість придбати вироби з деревини вітчизняного товаровиробника, та його не конкурентноспроможність на світовому ринку.
З метою пришвидшення розгляду даних вимог повідомляємо вищезазначені органи про проведення мітингів та страйків.
Вимоги висунуті від деревообробників Рівненської області.
 Голосов: 5 Просм.: 1531 Комментариев: 0
Категория:   Разное
Автор:  andrey_vasilets21 декабря´06 9:04
 Вернуться наверх
Комментариев (0)
Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, непосредственно или косвенно имеющих отношение к данной новости. Пользователи, которые нарушают эти правила грубо или систематически, будут заблокированы.
Полная версия правил
Осталось 350 символов
Если вы не видите картинку с контрольными символами, это означает, что в вашем браузере отключена поддержка графики. Включите ее и перегрузите страницу.
Реклама
Мы в соцсетях
Реклама
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее здесь