Закрыть
|← Старое Новое →|

M'c Donalds

M'c Donalds
 Голосов: 79 Просм.: 2801 Комментариев: 29
Категория:   Плакаты
 Вернуться наверх
Комментариев (29)
Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, непосредственно или косвенно имеющих отношение к данной новости. Пользователи, которые нарушают эти правила грубо или систематически, будут заблокированы.
Полная версия правил
Осталось 350 символов
Если вы не видите картинку с контрольными символами, это означает, что в вашем браузере отключена поддержка графики. Включите ее и перегрузите страницу.
Отсортировать по дате Вниз
othreen  (аноним)  24.12.2006, 14:25
Оценка:  0
othreen
В даному випадку просто цей прикол, плаский гумор, обурив деяких людей, яких торкає чистота мови, для яких "Юмор не понятен". Тут не йдеться про якісь наци_стські нaїзди, і т.п., в своєму першому пості (стор.1) про "кац_апів" я казав з гумором, а це сприйняли всерйоз.

Не маю часу "растекатся мыслию по древу", тому підсумовуючи, хочу зазначити мораль:
"В каждой шутке лишь доля шутки."
othreen  (аноним)  24.12.2006, 14:22
Оценка:  0
othreen
В загальних рисах я згоден з Кінгпіном.

Н-004, як на мене, тут мова йде не про розривання інтимних частин тіла за якусь ідею, правильну чи хибну - вже інше питання.
Н-004  (аноним)  24.12.2006, 12:34
Оценка:  0
Н-004
Гы-гы.. Фантазер.. Бувай Друже..
kingpin    24.12.2006, 11:06
Оценка:  0
kingpin
На жаль, вже народила занадто багато за часів СРСР. Тому погоджуюся із відсутністю якого-небудь сенсу у діалозі із протилежною стороною. А справжні лже-націоналшьні настрої присутні у тих людиноподібних, які, живучі в Україні, називаючи себе українцями, займаються якоюсь ф*гнею. Невже так важко зрозуміти: залишилося 1-2 покоління, які розмовляють російською, але наступні розмовлятимуть українською. Навіщо продовжувати ідіотські проблеми?
Н-004  (аноним)  23.12.2006, 23:04
Оценка:  0
Н-004
Лишний раз убеждаюсь в безполезности какого либо диалога с лже-национально настроенными.. якобы патриотами.. нахожу это явление модным течением молодежи.. надо себя как то утверждать.. вот и занимаются словоблудием.. тельняшку на груди рвут за Украину-неньку..ну-ну..
Ну а по поводу "а-ля тато" так мне "а-ля сын" не нужен..Це так, на майбутнє.
"Родине нужны герои - пи*да рожает дураков"
kingpin    23.12.2006, 22:05
Оценка:  0
kingpin
По-перше, дякую, але в порадах щодо спорту я не відчуваю ніякої потреби. По-друге, репліка з мого боку-лише захисна реакція на жалюгідну спробу написати щось путнє цією "людиною". Тим паче, навіть натяку на жарт там не було. По-третє, розум вже переміг, але, на жаль, не у всіх. З прводу патріотизму: лише дурні пророкують щось на майбутнє, але я щиро сподіваюся, що почуття патріотизму у мені не згасне. І останнє: поради і репліки "а-ля тато" мені не потрібні. Це так, на майбутнє.
Н-004  (аноним)  23.12.2006, 19:41
Оценка:  0
Н-004
kingpin
Ти себе опускаєш в очах інших.. скажи тогда чем ты лучше..занимаясь оскорблением Сепаратиста.. ну а дупу и тебе бы не мешало размять в Тайском боксе.. скажи.. почему вы не понимаете шутки.. пусть даже неудачную..
У меня создалось впечатление.. что ты разумный человек.. и со временем будешь на все смотреть по другому.. это произойдет тогда когда наиграешься в патриота.. я в это верю.. потому что разум победит..
kingpin    23.12.2006, 17:52
Оценка:  0
kingpin
До речі, ЕОМ - українська абревіатура. Російською це буде ЭВМ. А свою злість раджу не виплескувати на оточуючих. Ти себе опускаєш в очах інших. Якщо багато енергії, запишись на спортивне тренування, краще на Тайський бокс. Там відвідувачі подекуди втрачають в інтелекті, але ти не бійся- тобі втрачати нічого. (нажаль з гумором не вийшло, але сарказм що треба)
kingpin    23.12.2006, 17:46
Оценка:  0
kingpin
Сепаратист, гадаю, ти навіть не уявляєш це "тело". З приводу того, що"за нашу украину-неньку дупу порвуть любому", то це правда, але тільки у разі зовнішньої інтервенції. Взагалі, моя улюблена фраза, кажу російською, щоб ти зрозумів: "Лучший бой- тот, который не состоялся". Почуття гумору у мене є, у всякому разі це тобі підтвердить не менше сотні осіб. Просто уданому випадку маємо справу із найтупішим жартом в історії. Хоча б причому тут "варений собака"?Це ж ідіотизм!
Separatist    23.12.2006, 17:24
Оценка:  0
Separatist
Н-004 - МОЛОДЕЦ!!! а остальные я так понимаю: неопределившиеся националюги (!) которые думают, что если они "за нашу украину-неньку дупу порвуть любому", то вправе называть себя "патриотами"!!! И вот такие выражения: """А мені здається, що гумору тут не більше, ніж мізків у автора""" только доказывают полнейшую их узколобость. Я представляю себе это тело, сидящее перед "ЕОМ", возомнившее себя "щирим украинцем", с полным отсутствием юмора!
Нет автора
Реклама
Мы в соцсетях
Реклама
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее здесь