Закрыть
|← Старое Новое →|

Плагіат чи не плагіат - от у чому питання!

Слухав на днях музики різної багато... Якраз прослуховував "Whisper A Prayer For The Dying" славетних "Led Zeppelin" і раптом подумав, що програвач збився... Запускаю знову і те саме! Так це ж "Aerials" групи "System Of A Down" тільки тексти різні, а пісенька написана-то у 1993-му Девідом Ковердейлом (David Coverdale) і Джиммі Пейджом! Накладочка виходить чи не так? Сь'єрж Танкіян або ж тицьнув пальцем в небо, або ж йому ця пісня дуже сподобалась :) Аж так, що він захотів її привласнити. Самі послухайте і переконаєтесь! Можете навіть одночасно запустити обидві композиції!
Далі...
Молоді й зелені хлопці від яких пахне... Пахне від яких... Плагіатом пахне от чим від них пахне! Чи може бути... співпало? Пісню "Enter the sandman" групи "Metallica" чули? А про німецьких підлітків "Tokio Hotel"? Послухайте будь-ласка їхній останній альбом і знайдете "Enter the sandman" тільки у "вовчій шкурі"!
P.S: "System Of A Down" класна група, надіюсь це просто дивовижний збіг! "Tokio Hotel" дівчачий рок... Ну й що з того? Хай буде собі, проте я більш ніж впевнений, що фанатіють від них лише через зовнішність і наївні тексти пісень. Не бачу в цьому нічого поганого - це просто якось... "не цікаво" - майбуть зідійде.
 Голосов: 12 Просм.: 856 Комментариев: 1
Категория:   Разное
 Вернуться наверх
Комментариев (1)
Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, непосредственно или косвенно имеющих отношение к данной новости. Пользователи, которые нарушают эти правила грубо или систематически, будут заблокированы.
Полная версия правил
Осталось 350 символов
Если вы не видите картинку с контрольными символами, это означает, что в вашем браузере отключена поддержка графики. Включите ее и перегрузите страницу.
KyZeHbKa  (аноним)  02.01.2007, 20:43
Оценка:  0
KyZeHbKa
АцтоЙ полНЫй Аффтар выпей яду и уПей сИбя ап стену!
Нет автора
Реклама
Мы в соцсетях
Реклама
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее здесь