Закрыть
|← Старое Новое →|

Акт відновлення Української Держави 30 червня 1941 р.

1. Волею Українського народу Організація Українських Націоналістів під проводом Степана Бандери проголошує відновлення Української Держави, за яку поклали свої голови цілі покоління найкращих синів України.

Організація Українських Націоналістів, яка під проводом її творця і вождя Євгена Коновальця вела в останніх десятиліттях кривавого московсько-більшовицького поневолення завзяту боротьбу за свободу, взиває український народ не скласти зброї так довго, доки на всіх українських землях не буде створена Українська Суверенна Держава.

Суверенна Українська Влада запевнить Українському Народові лад і порядок, всесторонній розвиток усіх його сил та заспокоєння його потреб.

2. На західних землях України твориться Влада, яка підпорядковується Українському Національному Урядові, що створиться в столиці України — Києві з волі українського народу.

3. Відновлена Українська Держава буде тісно співдіяти з Націонал-Соціалістичною Великонімеччиною, що під проводом Адольфа Гітлера творить новий лад в Європі й світі та допомагає українському народові визволитися з-під московської окупації.

Українська Національна Революційна Армія, що творитиметься на українській землі, боротиметься далі спільно з союзною німецькою армією проти московської окупації за Суверенну Соборну Українську Державу і новий справедливий лад у цілому світі.

Хай живе Суверенна Соборна Українська Держава! Хай живе Організація Українських Націоналістів! Хай живе Провідник Організації Українських Націоналістів Степан Бандера!

Слава Україні! Героям Слава!

Ярослав Стецько, в. р.
Голова Національних Зборів
************************************* ****
P.S. Это тоже наша история...
 Голосов: 17 Просм.: 3690 Комментариев: 9
Категория:   Разное
Автор:  Чичиков22 июня´07 16:51
 Вернуться наверх
Комментариев (9)
Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, непосредственно или косвенно имеющих отношение к данной новости. Пользователи, которые нарушают эти правила грубо или систематически, будут заблокированы.
Полная версия правил
Осталось 350 символов
Если вы не видите картинку с контрольными символами, это означает, что в вашем браузере отключена поддержка графики. Включите ее и перегрузите страницу.
Отсортировать по дате Вниз
Ірина  (аноним)  30.06.2011, 12:56
Оценка:  0
Ірина
http://www.oun-upa.org.ua/documen ts/akt_1941.html
Микола  (аноним)  28.06.2011, 02:43
Оценка:  0
Микола
(Мазай 22.06.2007) - роздвоєння особистості, - то є шизофренія. Українці засудили і Сталіна і совків. Українці і є УПА. А ти хто? Дивно... - ти засуджуєш Сталіна, зрозуміло, що і Гітлера, совків, і в той же час засуджуєш УПА - Українську Повстанську Армію. То ж на чиєму ти боці? Хто ти? З ким ти? Твоє - "можем"; - хто ви такі, і скільки вас??
GG  (аноним)  02.08.2007, 18:48
Оценка:  0
GG
Лия. Когда весь мир боролся против фашизма, УПА пыталась воспользоваться ситуацией. ПОДЛО! Сравнимо разве что с Франко :(. Кстати, то что Сталин устроил этим выродкам 2 коридора через Карпаты - об этом современные б...и-унсовцы предпочитают не помнить.
Sid  (аноним)  19.07.2007, 14:47
Оценка:  0
Sid
Сметь усім хто стоїть на перешкоді вільного будтя українського народу.
Н.Махно
сан_я  (аноним)  06.07.2007, 08:57
Оценка:  0
сан_я
Бандеравцев к бетонной стеночке да пару-тройку ленточеку к пулемету МАКСИМ, и с криками "Слава героям УПА!" с легкой душой нажать на спуск...
Антинаци  (аноним)  23.06.2007, 00:05
Оценка:  0
Антинаци
Мазай, ты прав на 120%
Мазай  (аноним)  22.06.2007, 20:58
Оценка:  0
Мазай
Лия
Еще как вправе. Сталина осудили, совок осудили, и этих деятелей можем.
Sol  (аноним)  22.06.2007, 17:18
Оценка:  0
Sol
Никто ведь не знал, что нацисткий фашизм ничем не лучше фашизма советского (коммунистического).
Лия    22.06.2007, 17:06
Оценка:  0
Лия
Они хотели независимости для своей Родины. Понимали, что своими силами не справятся и думали, что так будет лучше :( Мы не вправе их судить.
Реклама
Мы в соцсетях
Реклама
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее здесь