Закрыть
|← Старое Новое →|

Щойно отримав такий лист...

ДИТИНА, ЩО СПИТЬ НА РУКАХ ЖЕБРАКА – ще жива??

Експлуатація дітей для зборів милостині!!!

ЧОМУ ДИТИНА СПИТЬ?! - Чи задавали Ви собі таке питання, коли бачили жебрачку з дитиною на руках?
Дитина – дуже активне створіння, яке потребує піклування, їжі і постійної рухливості. Якщо у Вас є діти, пригадайте, як часто вони спали у віці 1-2-3 років? Година-дві, максимум три (не поспіль!) денного сну – і знову рух! У «мадонни», що просить милостиню, дитина спить весь день. Чому?
Тому що дитина у нормальному стані ЗАВАЖАЄ «ПРАЦЮВАТИ» професійним жебракам.

Страшна правда - дитину використовують задля заробляння грошей у самий варварський спосіб! Використовують допоки дитина жива, а потім її місце займає інша дитина. Часто діти таких «мадонн» гинуть прямо на руках «матері» - щоб заробити денну виручку, така «матуся» мертву дитину використовує до останнього, а потім викидає десь на вулиці..

ПОДАЮЧИ ГРОШІ ТАКІЙ «МАТЕРІ», ВИ НЕ ДОПОМОЖЕТЕ ДИТИНІ ВИЖИТИ, ВИ ДОПОМОЖЕТЕ ЇЙ ЗАГИНУТИ! БО НАВІТЬ ГРИВНІ З ЦИХ КОШТІВ НЕ ПІДЕ НА ЇЖУ ДЛЯ НЕЇ – ЛИШЕ АЛКОГОЛЬ ТА СНОДІЙНІ, ЩОБ НЕ ЗАВАЖАЛИ РОБИТИ ЧОРНИЙ БІЗНЕС!

Звідки ці нелюді беруть дітей?
! Використовують своїх
! Купують та беруть напрокат у сімей алкоголіків
! Викрадають з колясок

ЧИ ПОДАВАТИ МИЛОСТИНЮ ЖІНЦІ З МАЛЕНЬКОЮ ДИТИНОЮ? –
НІ! ЗРОБИТИ ЦЕЙ БІЗНЕС НЕПРИБУТКОВИМ – У НАШИХ РУКАХ!!!

Чому? Тому що збір милостині - це бізнес, і дитина – інструмент такого бізнесу, антураж робочого місця, бо тим жебракам, хто з дитиною, обов’язково подають гроші. Але потрапити до лікарні дитині, що спить на руках жебрачки, – шанс на життя. Залишитись с жебраком – це смерть, яка настає від повного голоду, отруєння організму алкоголем, інфекцій!

Жебрацтво – вид діяльності, що має свою організацію. Всі місця жебракування поділені і жорстко контролюються зацікавленими особами. Поява «чужинців» негайно викликає реакцію: або ти працюєш на нас, або не з’являйся більше.

ЩО РОБИТИ, КОЛИ ВИ БАЧИТЕ ЖІНКУ З ДИТИНОЮ, ЩО ПРОСИТЬ МИЛОСТИНЮ?
! Не подавайте!
! Звертайтесь до найближчого посту міліції, або дзвоніть 02!
! Якщо ви активний і ця проблема вас турбує, підійдіть до такої «мамаши», запитайте, чому дитина спить, чому вона втомлена, де на неї документи?
Важливо цю дитину вирвати з цих лап – ця «мати» навіть сумувати за нею не буде, це ж не її рідне дитя! Заберить дитину, віднесить до посту міліції й скажіть, що знайшли у важкому стані! Їй повинні визвати швидку допомогу, а потім її відправлять до Будинку дитини, де їй буде значно краще, ніж на вулицях з жебраками!!!

ПІДТРИМАЙТЕ РУХ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ ВІД ЕКСПЛУАТАЦІЇ ПРОФЕСІЙНИМИ ЖЕБРАКАМИ

Врятуйте хоча б одну дитину! Не залишайтесь байдужими!!!
 Голосов: 6 Просм.: 5098 Комментариев: 2
Категория:   Разное
Автор:  Старец24 ноября´06 9:56
 Вернуться наверх
Комментариев (2)
Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, непосредственно или косвенно имеющих отношение к данной новости. Пользователи, которые нарушают эти правила грубо или систематически, будут заблокированы.
Полная версия правил
Осталось 350 символов
Если вы не видите картинку с контрольными символами, это означает, что в вашем браузере отключена поддержка графики. Включите ее и перегрузите страницу.
Отсортировать по дате Вниз
андрей  (аноним)  06.12.2006, 19:27
Оценка:  0
андрей
чо ты мля дурак пишыш.ето раздел приколов!!!!!!!!
iditenaxyi    24.11.2006, 12:03
Оценка:  0
iditenaxyi
Мочить нада этих уродов,
остановился бы на светофоре, окошко опустил, пристрелил бы падлюку, но кругом свидетели, мусора опять же повяжут
Реклама
Мы в соцсетях
Реклама
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее здесь